Resultaten voor energetische therapeut

energetische therapeut
Praktijk voor Energetische Therapie Hellen van den Heuvel.
In het programma van RTL 4 vertel ik kort wat Energetische Therapie is en wat het voor je kan betekenen. Ik werk vanuit mijn intuïtie en gebruik mijn heldere zintuigen, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt om tot inzicht te komen, blokkades te laten oplossen en nieuwe patronen te ontwikkelen.
energetische therapeut
PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE - welkom.
Praktijk voor Energetische Therapie. Infomoment op afspraak in het centrum te Spoorweglaan 7, 2610 Wilrijk. Wenst u graag.: - eens kennis te maken. - een kijkje te nemen in het centrum. - info en folders over Opleiding Energetische Therapie, Reiki cursussen en Praktijk voor Energetische Therapie.
haarinzicht.be
Energetische therapie voor kinderen - Praktijk de Levensboom.
Energetische therapie voor kinderen. Het werken met kinderen vormt mijn passie en laat mijn hart gloeien.Als leerkracht in het basisonderwijs werkte ik al met veel plezier aan de ontwikkeling van dezekleine mensen. Toch merkte ik dat deze tak van het werken met kinderen voor mij niet toereikend was. Nu in mijn praktijk als energetisch therapeut met een specialisatie in kindertherapie leef ik mijn droom.Kinderen staan nog erg open en zijn puur in hun kijk naar de wereld.
huidinzicht.be
Energetische Therapie Massagepraktijk Sawadi - Massages Kruibeke - Inforegio.be.
Dit gebeurt via onze: Massages, Healings, Mediamieke communicatie en Begeleiding. Anne Elisabeth Haentjens is jouw Energetische begeleider en Energetisch masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie. Welkom bij Energetische Praktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent.
https://www.itam.be/259.html
Energetishe Osteopathie.
Deze verfijnde manier van werken ontwikkelde hij door jaren ervaring en past hij toe sinds 1997 hij noemde het energetische osteopathie omdat het de filosofie en de toepassing van osteopathie naar een hoger level tilt. Via zijn eigen kinesiologische testmethode Simplified Kinesiology gaat hij het lichaam decoderen en de optimale behandelingsstrategie opsporen gebruik makend van verschillende behandelingstechnieken die hij met de jaren heeft bestudeerd en nog steeds verder blijft uitzoeken Professionele kwalificaties.
energetische therapeut
Therapeute Martine Boddin uit Hasselt: lichamelijk, geestelijk, gezondheid.
Energetisch Therapeut Martine Boddin Bosstraat 234. 3500 Hasselt - België. Tel: 011 74 88 02. Gsm: 0486 62 83 14. BTW BE0845 973 523. gelukkig zijn is niet een bestemming, maar een manier van leven! Geluk is een manier van leven.
Energetische Therapie Life-coaching.
Ik leer u te focussen en geef u instrumenten om uw doelen in het leven te bereiken door onder meer inzicht gevende opdrachten, bewustwording, mindfulness, en energetische therapie. Ivette - marie van Ierlant. Energetische behandeling bestaat uit het bewerken en/of corrigeren d.m.v. de handen van het energetisch veld dat iedereen heeft.
Energetische therapie - Amrita.
Deze energetische aspecten maken deel uit van een energetische anatomie, de opbouw van het subtiele energetische lichaam. Dit is de basis van het vakgebied van een energetisch therapeut. De energetisch therapeut e kan de cliënt helpen om een bewustzijnstransformatie op gang te brengen, waardoor de mogelijkheid ontstaat vanuit een hoger perspectief het probleem te benaderen en te transformeren. Het hele proces is erop gebaseerd dat de cliënt e weer in zijn/haar kracht komt te staan en weer de regie kan her nemen over zijn/haar eigen leven. Wat wordt bereikt met Energetische therapie?

Contacteer ons