Resultaten voor renovatie keuken en badkamer

renovatie keuken en badkamer
Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij.
De keuken of de badkamer vloeren, een stuk gang of een andere ruimte? Kom vloer en plinten kiezen bij ons in de winkel, we leveren hem ter plaatse en dragen hem samen binnen. Joeri helpt bij de opstart van de vloerwerken: hij meet de ruimte op zodat je zeker juist start. Hij geeft tips en advies en geeft je aan waar je op moet letten bij het tegelen. Heb je tijdens het vloeren vragen, dan bel je Joeri gewoon even op. Alle gespecialiseerde materialen, lijmen, boren enzovoort, kan je ook bij Tegeltrend aankopen. Van opmeten tot uitvoeren, bij Tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Geheel vrijblijvend uiteraard! Wij komen ook plaatsen. Indien je dit wenst komen wij jouw vloer en/of wandtegels ook plaatsen. Wij hebben oog voor detail en werken stipt en net. Vraag een offerte aan.
Deelrenovatie Antwerpen - Keuken, badkamer, zolder, gevel of dak renoveren?
MSM Renovatiewerken - Deelrenovatie Antwerpen. Een woning hoeft niet altijd compleet gerenoveerd te worden, soms is deelrenovatie Antwerpen een betere oplossing. Bij renovatie van een specifieke ruimte in huis spreken we van deelrenovatie. Dit kan van de kelder tot aan de zolder zijn, en alle ruimtes die zich hiertussen bevinden. Klik hier
renovatie keuken en badkamer
Badkamer renovatie Keuken Badkamer Totaal.
Het plaatsen van de kabine, hiervoor moesten we eerst de bak stellen waarna we alle glazen panelen konden plaatsen en de kraan konden aansluiten. De radiator opschuiven en opnieuw installeren. Hieronder ziet u een aantal foto's' van het project en het verloop hiervan. Recent hebben we in Moordrecht een bad vervangen door een douchekabine. Hierbij hebben we het volgende gedaan.: Hieronder vindt u een aantal foto's' van het project. Badkamer en toilet renovatie. Op de foto's' kunt u zien wat een renovatie inhoud.: Demonteren van de badkamer puin voeren wij altijd af. Het invrezen van de leidingen. Het verplaatsen en aanpssen van de afvoeren van bad naar inloop douche. Het stucen van de wanden. Het tegelen van de wanden. Het afmonteren van het nieuwe sanitair door ons gelevert. Het maken van een verlaagd plafond. Geniet van het resultaat! Kvk nr: 24456267. Keuken Badkamer Totaal.
renovatie keuken en badkamer
Badkamer en keuken renoveren Dilbeek, Ternat, Lennik Aannemer Finishing Works.
TEGEL- EN SCHILDERWERKEN. UW SPECIALIST IN KWALITATIEF RENOVEREN. RENOVATIE VAN A TOT Z. Een totaalrenovatie is een complexe klus. Er zijn tal van werken die op elkaar afgestemd moeten worden. En u verwacht dat elk deelproject wordt uitgevoerd met de beste materialen. Welk deel van uw woning u ook onder handen wilt laten nemen, bij Finishing Works bent u aan het juiste adres. Ons team realiseert uw verbouwing van a tot z. Jazeker, van zolder tot kelder. Wat denkt u van een totale make-over van uw slaapkamer, keuken, badkamer of kantoor? Wij renoveren in de streek rond Dilbeek, Ternat en Lennik?
renovatie keuken en badkamer
Driesmans Badkamer en keuken renovatie.
Fantaseert u over een splinternieuwe badkamer en keuken met een strak design, professionele faciliteiten afgewerkt met ledverlichting? Driesmans is de specialist voor uw badkamer en keuken renovatie. Welkom bij Driesmans, al meer dan 60 jaar uw badkamer en keuken winkel in Leuven!
renovatie keuken en badkamer
Badkamerrenovaties Keukendroom in Wetteren.
press to zoom. Hoeveel kost een badkamer renovatie? Kom langs in onze vernieuwde showroom en vertel ons alles over uw badkamerproject. Tip: breng de afmetingen mee van de ruimte waar uw droombadkamer moet komen, vergeet ook niet ramen en deuren aan te duiden.
renovatie keuken en badkamer
Badkamer of keuken renoveren Kappellen Winkeler Renovatie Bouw en Tuin.
Als u van een nieuwe badkamer of keuken droomt, schieten onze vakmannen u graag te hulp in de ruime regio Kapellen. Het renovatieteam van Winkeler BVBA voert met veel oog voor detail uiteenlopende kleine renovaties uit. En dat binnen de afgesproken termijn én aan een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Van keuken tot badkamer en meer.
renovatie keuken en badkamer
Uw badkamer renoveren met NIEUWBAD, dat is 10 op 10!
Hierdoor kunnen we snel en stipt te werk gaan om uw project binnen de afgesproken termijn af te werken, en dit zonder verrassingen! Een combinatie van ervaring, kennis, inzicht en persoonlijke bekommernis garanderen een kwalitatieve renovatie. Wij komen bij u thuis ter plaatse teneinde een correcte en volledige offerte te kunnen maken. Badkamer, keuken, een verdieping.
hgb-trading.nl
Renovatie keuken, wij renoveren elke bestaande keuken.
Wat doen wij? Ramen en deuren. Wat doen wij? Ramen en deuren. Bij het renoveren van een keuken verzorgen wij alle werken.: plaatsen van keukenmeubilair. montage van werkblad. montage van keukenapparatuur. plaatsen van verlichting. Een aantal van onze partners voor keukenapparatuur zijn Miele, AEG Electrolux, Smeg, Novy en Franke. Meer partners vindt u terug op onze site. Wenst u graag met een andere partner te werken, geen probleem, wij maken alles mogelijk! Benieuwd naar onze realisaties? Klik hier om een aantal keukens te bekijken die wij gerenoveerd hebben. U wenst van start te gaan met de renovatie van uw keuken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De 9 Zonen Vanneste nv tags: Aanbouwen aan bestaande woning - Keukeninrichting - Huis verbouwen, huis renoveren - Nieuwe keuken laten plaatsen, nieuwe badkamer laten plaatsen - Badkamer laten renoveren.

Contacteer ons