Resultaten voor glas in lood belgie

glas in lood belgie
Glas in lood atelier 18 jaar Academie Merksem.
Glas in lood atelier 18 jaar. Over de opleiding. Ben jij geboeid door glas, door licht en de vormen die het kan aannemen? Door het vakmanschap, de techniek, het ambacht? Dan is dit atelier geknipt voor je! In deze 5-jarige opleiding werken we met glas en licht en proberen we de grenzen van deze eeuwenoude techniek te verleggen. Een ontwerp voor een glas-in-lood raam of installatie kan ontstaan vanuit een tekening, grafiek, textiel, film, collage, schilderkunst, performance, muziek, zelfs dans. Je leert om een ontwerp om te zetten naar een technisch uitvoerbare tekening. In deze opleiding leer je vaardigheden en inzichten te verwerven om je eigen projecten te ontwikkelen. Naast de gemeenschappelijke groepsbesprekingen word je ook individueel begeleid, op artistiek en vaktechnisch gebied. Je leert technieken zoals.: Schilderen contour, grisaille, emaille. Een glaskeuze maken in mondgeblazen of industrieel glas.
Glasraamatelier Erwin Snijders - Specialist glazenier in glas-in-loodramen.
Glasraamatelier Erwin Snijders werkt hoofdzakelijk volgens de glas-in-loodtechniek, maar wij beheersen ook perfect de koperfolietechniek. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing om uw dromen te realiseren. Erwin Snijders is gespecialiseerd in het restaureren en onderhouden van glas-in-lood.
Set 4 raampjes glas in lood BROCANTE WEBWINKEL Passie voor brocante - webshop.
Set 4 raampjes glas in lood. € 125, 00 inclusief btw. Voeg toe aan winkelwagen. Mooi set van vier glasraampjes, glas in lood. Alle glaasje zijn aanwezig maar hier en daar is er eentje gebroken zie foto's' desondanks toch nog heel decoratief.
Atrium Glaskunst Eigentijdse Glascreaties.
32 09 282 97 57. Reeds dertig jaar zijn wij werkzaam met het traditionele ambacht glas-in-lood. Recente Realisaties Restauratie Creatief Autonoom. Reeds dertig jaar zijn wij werkzaam met het traditionele ambacht glas-in-lood. Enerzijds de restauratie en conservatie van oude glasramen.
België - grafzerken met lood - Den Hollandsche.
Lood en glas zijn oude bekenden van elkaar, denk aan de eeuwenoude vensters in kerkgebouwen. Onze creatieve loodkunstenaar heeft geheel nieuwe manieren bedacht om lood en glas met elkaar te combineren waardoor verrassende en fraaie combinaties ontstaan. Bewaar foto Stel een vraag.
Restauratie en ontwerp van Glas In Lood België Atelier Geijsen.
Gebroken glas, lood vervangen. We zorgen ervoor dat je glasraam een 2e leven krijgt. GROOT ASSORTIMENT AAN INDUSTRIEEL EN MONDGEBLAZEN GLAS. Dit is een eeuwenoude techniek om een afbeelding op glas aan te brengen. De pigmenten worden in de oven in het glas gebrand. Deze techniek passen we vaak toe in een glas in loodraam. WE MAKEN EEN ONTWERP OP MAAT VAN JOUW WENSEN.
Glas in lood enkele uitvoering www.glaskoning.be.
De kleuren en structuren van het glas kunnen zo gekozen worden dat deze naadloos aansluiten bij uw interieur, waarbij de lichtinval steeds voor een unieke sfeer zorgt. Dat een glas in lood raam bij iedere interieurstijl kan passen, komt doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Glaskoning biedt namelijk een diversiteit aan opties, zodat u evengoed een keuze kunt maken voor glas in lood dat bij een moderne stijl moet passen of juist meer afgestemd dient te worden om de klassieke stijl te benadrukken.
Glas in lood Creavak, creatieve vakanties in Belgie.
Glas in lood en koperfolie. Werken met glas is mijn passie en dat doe ik al 25 jaar. Meestal werk ik in opdracht zie Moglas.nl en geef ik workshops en technische cursussen in diverse glastechnieken. In Limburg wil ik je kennis laten maken met koperfolie techniek.

Contacteer ons