Resultaten voor energetisch therapie

energetisch therapie
Energetisch therapeut School Of Life.
School of Life biedt de meest complete beroepsopleiding tot energetisch therapeut. Een beroepsopleiding of één van onze workshops kan jou verder brengen! Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar 023 - 8444660 of meld je direct aan. Bekijk onze workshops. Energetische HBO opleiding Energetische psychotherapie Opleiding toegepaste spiritualiteit.
https://www.vind-een-coach.be/info/ondersteuning-tijdens-lock-down.html
Therapeute Martine Boddin uit Hasselt: lichamelijk, geestelijk, gezondheid.
Energetisch Therapeut Martine Boddin Bosstraat 234. 3500 Hasselt - België. Tel: 011 74 88 02. Gsm: 0486 62 83 14. BTW BE0845 973 523. gelukkig zijn is niet een bestemming, maar een manier van leven! Geluk is een manier van leven.
itam.be
PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE - welkom.
Infomoment op afspraak in het centrum te Spoorweglaan 7, 2610 Wilrijk. Wenst u graag.: - eens kennis te maken. - een kijkje te nemen in het centrum. - info en folders over Opleiding Energetische Therapie, Reiki cursussen en Praktijk voor Energetische Therapie. Dat kan op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Annick: 0497 48 96 74. Alvast hartelijk welkom! Annick Van Dijck. Energetisch therapeut/coach en Reiki Master.
Opleiding Energetische Therapie - volledig geaccrediteerd - Instituut CAM.
Bij Reiki leer je in korte tijd een praktisch protocol. Als magnetiseur behandel je merendeels op intuïtie vanuit je gave. Als energetisch therapeut behandel je op intuïtie vanuit je gave maar werkt daarbij ook in de aura- en chakralagen. Daarnaast werkt de energetisch therapeut ook met meridianen. Daarom heb je als energetisch therapeut een volwaardige theoretische en praktische studie nodig om te weten waar je mee bezig bent tijdens het behandelen.
Energetische Therapie Massagepraktijk Sawadi - Massages Kruibeke - Inforegio.be.
Dit gebeurt via onze: Massages, Healings, Mediamieke communicatie en Begeleiding. Anne Elisabeth Haentjens is jouw Energetische begeleider en Energetisch masseur, erkend door de Belgische Massage Federatie. Welkom bij Energetische Praktijk Sawadi, gelegen in de Bazelstraat te Kruibeke. Zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen en Gent.
Bio energetische therapie: Wat is het precies?
Bio energetische therapie. Bio energetische therapie is gebaseerd op de samenwerking tussen lichaam en geest. Het is vaak aangetoond in de praktijk: een persoon die nog niet klaar is om te sterven, blijft vaak langer in leven dan doktoren hadden voorspeld.
Wat is een energetische massage? - Energetische massage.
Ik krijg vaak de vraag 'wat' is een energetische massage eigenlijk. Graag wil ik jullie hier een beetje meer uitleg over geven. Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie.
Wat is energetische therapie? INNERHEALING.
Wat is energetische therapie? Hoe is de werkwijze? Wanneer een energetische behandeling? Bach Bloesem Remedies. INNERHEALING Aqua Spray. Cursussen en Workshops. Tarieven en Voorwaarden. Wat is energetische therapie? Energetische therapie is zo oud als de mensheid zelf. Maar wat is het nu eigenlijk?

Contacteer ons