Resultaten voor energetisch therapie

energetisch therapie
Waarvoor kunt u nu terecht bij een energetisch therapeut?
Natasja Antoinetta Digna Posted on 2 september 2015 Geplaatst in Bewust Zijn, Energetische therapie, Gezondheid, Spirituele tradities, Transformatie, Uncategorized, Vrouw bewustzijn Tagged with energetisch healen, energetische therapie, energie, psychosomatische klachten. Helen van binnenuit. Als natuurgeneeskundig energetisch therapeut krijg ik vaak de vraag: waarvoor kunnen mensen nu precies bij jou terecht? En wat doet een energetisch therapeut nu precies? Ik zal proberen om een duidelijke uitleg te geven wat een energetische behandeling is, wat het inhoud en waar het goed voor is.
eurotracs.com
Holistisch energetische therapie vergoeding update: 2020.
Helaas, hier geen vergoeding voor holistisch energetische therapie in de aanvullende verzekering. Naam verzekering Vergoeding Premie per maand. Online Gemak - Plus. € 350 tot € 40 per dag. Online Gemak - Top. € 500 tot € 40 per dag.
vind-een-coach.be
PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE - welkom.
Infomoment op afspraak in het centrum te Spoorweglaan 7, 2610 Wilrijk. Wenst u graag.: - eens kennis te maken. - een kijkje te nemen in het centrum. - info en folders over Opleiding Energetische Therapie, Reiki cursussen en Praktijk voor Energetische Therapie. Dat kan op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Annick: 0497 48 96 74. Alvast hartelijk welkom! Annick Van Dijck. Energetisch therapeut/coach en Reiki Master.
energetisch therapie
Opleiding Energetische Therapie - volledig geaccrediteerd - Instituut CAM.
Bij Reiki leer je in korte tijd een praktisch protocol. Als magnetiseur behandel je merendeels op intuïtie vanuit je gave. Als energetisch therapeut behandel je op intuïtie vanuit je gave maar werkt daarbij ook in de aura- en chakralagen. Daarnaast werkt de energetisch therapeut ook met meridianen. Daarom heb je als energetisch therapeut een volwaardige theoretische en praktische studie nodig om te weten waar je mee bezig bent tijdens het behandelen.
Wat is energetische therapie? - Lilianders.
Menu Navigatie overslaan. Wat is energetische therapie? door Lilian Gijsbers. Wat is nou het verschil tussen energetische therapie, healing, reiki, magnetiseren, een paragnost of een medium? Voor mij maakt de naam op het visitekaartje niet zoveel uit, net zo min als de diploma's' die aan de muur hangen of de instanties waarbij hij of zij is aangesloten. Wat ik belangrijk vind om te weten van een energetisch therapeut is wat voor iemand het als PERSOON is.
Bio energetische therapie: Wat is het precies?
Bio energetische therapie. Bio energetische therapie is gebaseerd op de samenwerking tussen lichaam en geest. Het is vaak aangetoond in de praktijk: een persoon die nog niet klaar is om te sterven, blijft vaak langer in leven dan doktoren hadden voorspeld.
Energetische therapie - Intuïtieve Ontwikkeling - Meditatie - Retraite.
Tijdens deze cursus leer je onderscheid maken tussen verschillende soorten energieën en welke invloed deze op jou hebben. Door middel van geleide meditaties en oefeningen neem ik je mee op 'energetische' reis. Deze cursus bestaat uit 6 dagdelen en wordt gegeven in Enschede. Als energetisch therapeut begeleid ik mensen om ervaringen, die als belemmering in het leven worden ervaren, te verwerken en een plekje te geven. Denk hierbij aan; onverwerkte ervaringen, lichamelijke problemen, emotionele onbalans. Maar ook spirituele en energetische problemen kunnen aan de orde komen. Laat je verwennen en kom tot rust tijdens deze retraite week. Met dagelijkse meditatie, meerdere yoga lessen en de workshops mindfulness, manifesteren en de kracht van de maan. Ook kun je genieten van de helende klanken tijdens een klank-ligconcert, neem je deel aan een vuurceremonie en kun je meegaan op stiltewandeling. Een hele week om even helemaal tot jezelf te komen. Wat zeggen anderen? Eefje heeft mij begeleidt in het omgaan met mijn hoog gevoeligheid. Door aan mezelf te werken met haar ben ik tot veel inzichten gekomen. Iets wat reguliere therapie mij niet kon geven, heeft het werken met haar mij wel opgeleverd.
Studiepakket Energetisch therapeut Civas Opleidingen.
Je hebt geleerd op een veilige manier met energetische werkvormen om te gaan en weet welke problemen je wel en niet kunt behandelen. Ook voor de natuurtherapeut die zijn werkgebied wil verbreden is deze energetische opleiding een aanrader. Energetische therapie laat zich uitstekend combineren met andere therapievormen, zoals edelsteentherapie, kleurentherapie, kruidengeneeskunde en homeopathie.

Contacteer ons