Resultaten voor energetisch therapie

energetisch therapie
WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK Quantum-academy.net.
Een studie naar de werking van energetische therapie door Amy Sullivan van de Virginia Commonwealth University School of Medicine in Richmond Virginia, Susan Bauer-Wu van de Emory University in Atlanta Georgia en Michael Miovic van het Dana-Farber Cancer Institute en Harvard Medical School in Boston Massachusetts toonde aan, dat patiënten die na een behandeling een vragenlijst invulden 'verbazingwekkende' verbeteringen van hun gezondheidsprobleem rapporteerden.
energetisch therapie
Wat is energetische therapie? - Lilianders.
Menu Navigatie overslaan. Wat is energetische therapie? door Lilian Gijsbers. Wat is nou het verschil tussen energetische therapie, healing, reiki, magnetiseren, een paragnost of een medium? Voor mij maakt de naam op het visitekaartje niet zoveel uit, net zo min als de diploma's' die aan de muur hangen of de instanties waarbij hij of zij is aangesloten. Wat ik belangrijk vind om te weten van een energetisch therapeut is wat voor iemand het als PERSOON is.
energetisch therapie
Wat is Lichaamsgerichte Energetische Therapie? - CentrumPuur.
Vaak zal er eerst een kort voorgesprek zijn waarin jij deelt waarom wat de reden van je bezoek is en waarin de therapeut zich intuïtief op jou afstemt. De Lichaamsgerichte Energetische Therapeut luistert naar je verhaal maar voelt ook de onderstroom onder je verhaal en kan van hieruit diepe e lagen aanraken.
PRAKTIJK VOOR ENERGETISCHE THERAPIE - welkom.
Infomoment op afspraak in het centrum te Spoorweglaan 7, 2610 Wilrijk. Wenst u graag.: - eens kennis te maken. - een kijkje te nemen in het centrum. - info en folders over Opleiding Energetische Therapie, Reiki cursussen en Praktijk voor Energetische Therapie. Dat kan op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Annick: 0497 48 96 74. Alvast hartelijk welkom! Annick Van Dijck. Energetisch therapeut/coach en Reiki Master.
Energetische therapie: breng positieve energie aan jouw lichaam.
Je zult er snel de vruchten van gaan plukken! Kan ik mezelf opleiden zodat ik hetzelfde werk doe als jou? Ja dat kan! Ik geef regelmatig trainingen over Energetisch Behandelen. Bij de pagina Trainingen en Workshops is meer informatie te vinden.
Wat is een energetische massage? - Energetische massage.
Ik krijg vaak de vraag 'wat' is een energetische massage eigenlijk. Graag wil ik jullie hier een beetje meer uitleg over geven. Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie.
Opleiding Energetisch Therapeut - De Wellnessfederatie.
Als Energetisch Therapeut zoek je energetische blokkades die stress en vermoeidheid veroorzaken. Je gebruikt specifieke technieken om de universele levensenergie weer vrij te laten stromen door het lichaam en de geest van je cliënten! Op eigen tempo en vanuit het comfort van je eigen huis ontwikkel jij jezelf tot deskundig Energetisch Therapeut!
Monique Barten Energetisch therapeut Nijmegen Samenwerken aan lichaam en geest.
Als energetisch therapeut kan ik contact maken met de informatie over iemands toestand middels energie. Dit helpt mij om zo snel mogelijk de oorzaak te achterhalen van de klacht, waardoor we een passende oplossing kunnen vinden. Die kan bestaan uit energetische behandelingen, maar ook gesprekken, kruiden, bach bloesem remedies, supplementen of voedingsadvies. Energetische therapie is een ondersteunende therapie.

Contacteer ons