Resultaten voor badkamer renovatie geel

badkamer renovatie geel
Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij.
De keuken of de badkamer vloeren, een stuk gang of een andere ruimte? Kom vloer en plinten kiezen bij ons in de winkel, we leveren hem ter plaatse en dragen hem samen binnen. Joeri helpt bij de opstart van de vloerwerken: hij meet de ruimte op zodat je zeker juist start.
Over ZeDreno - badkamerrenovatie.
Expert in keuken- en badkamerrenovatie. Uw keuken of badkamer renoveren? ZeDreno zet met passie en gedrevenheid uw ideeën om in de praktijk. Wij voeren uw plannen perfect uit van ontwerp tot installatie. ZeDreno heeft een unieke manier van werken. Zo kunnen we uw renovatiewerken snel, efficiënt en met oog voor detail uitvoeren. Onze vakmensen vernieuwen uw badkamer van de vloer tot het plafond in 10 werkdagen. We werken snel, met oog voor detail en zonder al te veel stof. U kan op ons rekenen voor de volledige afbraak en de opbouw van uw droombadkamer. Mijn badkamer renoveren. Droomt u van een prachtige nieuwe keuken? Wij zorgen in een handomdraai voor een mooie, functionele keuken volledig op maat. Van de afbraak van uw oude keuken, tot de plaatsing van gloednieuwe keukenkasten en toestellen. Mijn keuken renoveren. Ons team interieurarchitecten ontwerpt uw badkamer of keuken helemaal naar uw smaak. U krijgt het ontwerp op voorhand te zien in een levensechte 3D-tekening. Zo kan u al beginnen dromen van uw toekomstige badkamer of keuken. ZeDreno renoveert met zin voor perfectie. U kan rekenen op ons vakmanschap! Snel en efficiënt. Wilt u een voorstel voor uw renovatie of verbouwing?
Renovatieaannemer Geel Renotec NV.
Building Service Plus. Alle renovatieaannemers in Geel. Ontvang en vergelijk tot 4 offertes van renovatieaannemers. Voorbeelden van recente offertevragen. Beschrijving: Hallo, ik zoek een aannemer die de inkom van een appartement kan opknappen -: vloer egaliseren en betegelen 4m - Plaatsen gyprocwand isolatie 7m - Schilderen vd wand 7m - Plaatsen plinten 7.5m. Beschrijving: Slopen steunmuur tussen keuken en zithoek kleine 5m plaatsen van poutrel. Beschrijving: We willen graag volledige badkamer renovatie laten doen.Groetjes Ellen.
Home - Gerry Renders.
Selecteer een pagina. U zoekt een ervaren en professionele partner voor renovatie? dan moet u bij. GR Renovatieprojecten in westerlo zijn! Wat kunnen wij voor u betekenen? We renoveren wat u maar wenst en in badkamerrenovatie behoren we tot de top. We maken alles op maat zoals u het vraagt. En we staan garant voor een na-service de naam waardig. Wie zijn wij? GR staat voor Gerry Renders. De Reid 55. 32 479 50 58 13. GR BEZETTINGSWERKEN BVBA.
Badkamerrenovatie Geel Loodgieter Geel BE Sanitair.
Wilt u uw badkamer renoveren? Zoekt u de juiste loodgieter? Met onze gespecialiseerde 3D software teken wij uw badkamerrenovatie voorafzodat u een juiste impressie krijgt van de nieuwe badkamer. Gratis offerte badkamerrenovatie in Geel. Loodgieter voor uw badkamerrenovatie gezocht? A tot Z service.:
Badkamerrenovatie - TNS Construct - Balen.
Betaalbare tarieven, zodat u 100 tevreden kunt zijn! Genieten in een functionele en comfortabele ruimte. Dat is steeds de essentie van een renovatie uitgevoerd door TNS Construct. Uiteraard kan u bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek zodat u met de steun van een professionele partner de ruimte die u wenst zo optimaal mogelijk kunt realiseren. Vraag een gratis offerte. We starten steeds met een gratis adviesgesprek bij u ter plaatse. Qua regio werken wij zowel in de Kempen Balen, Mol, Geel etc, Limburg Leopolsburg - Hasselt, Vlaams-Brabant regio Antwerpen. Vervolgens overlopen we in detail met u hoe uw ideale badkamer er uit zou uitzien.
Badkamerrenovatie Van Calster is DE partner voor badkamerrenovaties.
Twijfel je of jouw droombadkamer te realiseren is? Van Calster is de aangewezen partner voor de volledige renovatie van jouw badkamer! Een kleine badkamerrenovatie? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze badkamerrenovaties voor en na onze tussenkomst. Tip: Klik op een foto om te vergroten. Bekijk meer realisaties Of boek je afspraak. Onze" badkamerrenovatie is klaar en het resultaat mag er zijn! Bedankt voor de snelle en vlotte samenwerking! En die nieuwe inloopdouche is zoveel handiger, ook wat de schoonmaak betreft. Jullie waren het vertrouwen waard." Familie Lambaerts uit Noorderwijk. Van Calster, specialist in badkamerrenovatie. Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot dé Belgische specialist in badkamerrenovaties. Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen van badkamerrenovaties. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels.
Badkamerrenovatie prijs: € 3.000 - 25.000 voor een volledig nieuwe badkamer.
Voorkom dat je zelf belangrijke dingen over het hoofd ziet en ga te rade bij een professionele badkamerinstallateur. Deze adviseert je niet alleen, hij neemt de volledige renovatie van jouw badkamer op zich en begeleid je doorheen het renovatieproces. Een vakman heeft dankzij zijn kennis en ervaring in het vak beter zicht op de huidige staat en mogelijkheden van je badkamer. Hij maakt een analyse van je badkamer en maakt een prijsvoorstel op maat. Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat van erkende vakmannen via de offertepagina. Zo kan je prijzen vergelijken en besparen op je budget. De vochtigheid in een badkamer is een belangrijke factor om in rekening te brengen bij het kiezen van de plafondbekleding. Een plafond in hout in de badkamer, kan dat? Belangrijk is wel dat je een tropische houtsoort - zoals padoek of iroko - of behandeld hout gebruikt. Net zoals bij een houten vloer, moet je ook bij een houten plafond uitzetvoegen voorzien om te voorkomen dat het materiaal krom trekt. Een spanplafond is een verlaagd plafond waarbij een doek tussen profielen wordt opgespannen.
BK Concept.
Begeleiding bij elk project A tot Z. Als klant kan je rekenen op topkwaliteit. Vragen over inhoud, timing, budget? U kan bij één contactpersoon terecht. Ontdek hem nu. Ontdek hem nu. Pop-Up Store Bree. Ontdek hem nu. Pop-Up Store Maaseik. Ontdek hem nu. Bouwen of renoveren? Zonder zorgen en met één aanspreekpunt. U kan bij BK Concept terecht voor alle werken in uw huis of bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen. Zonder zorgen een comfortabele en onderhoudsvriendelijke badkamer! Voldoet uw huidige badkamer niet aan uw wensen of behoeftes? Dan is uw badkamer inderdaad toe aan een renovatie!

Contacteer ons