Resultaten voor badkamer renovatie antwerpen

badkamer renovatie antwerpen
Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij.
De keuken of de badkamer vloeren, een stuk gang of een andere ruimte? Kom vloer en plinten kiezen bij ons in de winkel, we leveren hem ter plaatse en dragen hem samen binnen. Joeri helpt bij de opstart van de vloerwerken: hij meet de ruimte op zodat je zeker juist start.
Badkamerrenovatie Nieuwe badkamer Zandhoven Antwerpen.
Wat kost een badkamerrenovatie of nieuwe badkamer bij VDN Construct? Uiteraard hangt de prijs van uw badkamerrenovatie af van heel wat zaken. Wat moet er precies gebeuren? Zorgen wij ook voor de afbraak en de afvoer van het bouwafval? Wat wilt u precies in uw nieuwe badkamer? Vooral maken we ook altijd een heel gedetailleerde, duidelijke offerte zodat u de kosten van uw nieuwe badkamer goed kan inschatten. Duidelijke afspraken timing en oplevering. Omdat wij alle werken coördineren en organiseren, kunnen wij kort op de bal spelen. U heeft op die manier maar één enkel aanspreekpunt. We maken duidelijke afspraken over timing en oplevering. Zo weet u perfect wanneer uw badkamerrenovatie klaar zal zijn. Badkamerrenovatie in heel de provincie Antwerpen en verder weg! Wij zijn gevestigd in Zandhoven, maar we voeren badkamerrenovaties uit in heel de provincie Antwerpen. Ook naar Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen verplaatsen we ons met plezier voor uw nieuwe badkamer.
badkamer renovatie antwerpen
Badkamerrenovatie en inrichting Antwerpen - Tifre.
U ontdekt de nieuwste trendsen innovaties op vlak van renovaties in deze gratis gids. Ik ga akkoord met het privacybeleid. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Walletje 104 bus 502D. 03 755 51 08. Totale badkamer renovatie met marmeren accenten.
badkamer renovatie antwerpen
ᐅ Badkamerrenovatie Antwerpen - Info Kosten 2022!
Badkamer verwarming: als u een complete renovatie uitvoert, is het een optie om vloerverwarming te plaatsen. Door de radiatoren te verwijderen ontstaat er meer ruimte om te gebruiken voor uw ruime inloopdouche of ligbad. Bovendien zorgt vloerverwarming voor een hoog comfort: als u de warme douche uitstapt staat u direct op een warme vloer en krijgt u het niet direct koud. Totaalrenovatie: laat uw badkamer in Antwerpen totaal renoveren, dit houdt in dat u de bestaande badkamer volledig sloopt en een nieuwe badkamer plaatst.
keuken-renoveren.nl
Badkamerrenovatie, badkamer renoveren, Antwerpen, Kapellen A.K.W. Projects.
Wij werken in de wijde regio Antwerpen en komen graag naar u toe om uw badkamer te renoveren. Natuurlijk overleggen we eerst met u de renovatie van de badkamer. Zo bent u van a tot z betrokken bij het proces en krijgt u het gewenste resultaat.
Badkamerrenovatie Antwerpen - Offerte renovatie badkamer.
Aannemer Bravalo uit Heide-Kalmthout realiseert gehele en gedeeltelijke badkamerrenovaties in woningen te Antwerpen. uitbreken bestaande vloerbetegeling leggen van nieuwe vloertegels in de badkamer. vernieuwen van wandtegels. installatie badkamer-sanitair bad, douche, wasbak, cw., renovatie loodgieterij warm/koud water toevoer, vuilwater afvoer., aansluiten nieuw kraanwerk. renovatiewerken elektriciteit volgens meest actuele norm. Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde badkamerrenovaties. Ook voor een volledige badkamerrenovatie kan je de vakmannen van Bravalo inschakelen. Na een gedetailleerde briefing m.b.t. uw wensen en noden van de nieuwe badkamer, maakt Bravalo een ontwerpplan op inclusief timing van oplevering. We begeleiden onze klanten met professioneel advies vb uitvoeringen sanitair, tegelkeuze., Twijfelt U tussen bepaalde materialen en/of mogelijkheden dan staan we U graag bij met raad en daad. Een badkamer laten renoveren aan betaalbare prijs? Het kan bij Bravalo! Contacteer ons voor een algemene prijsindicatie en/of vraag een gratis offerte renovatie!
HOME - CGroep - Algemene Renovatie - Badkamer - Gevel - Daken - Rioolwerken - Isolatie - in Borgerhout.
Of wilt u toch meteen uw volledige badkamer renoveren? Algemene renovatie- en schilderwerken Cgroep biedt een complete service in badkamerrenovaties. Bent u uitgekeken op de look van uw woning en wilt u gaan voor een frisse uitstraling? Uw gevel is het visitekaartje van uw woning en verdient dan ook de nodige aandacht. Uw plat of hellend dak volledig renoveren? Uw roofing of pannendak vernieuwen? De balken van uw dak vervangen? De daken die onze werkmannen reeds getrotseerd hebben, zijn intussen niet meer te tellen. Wilt u naar aanleiding van uw renovatiewerken correct aangesloten worden op het openbaar rioleringsnet? Werd er tijdens een ontstopping of rioolinspectie een defect vastgesteld? Door uw huis of appartement te isoleren, kan u genieten van financiële en ecologische voordelen aangezien de waarde van uw woning stijgt en uw energieverbruik aanzienlijk daalt. Een maximum aan wooncomfort dankzij Cgroep. Na lang wikken en wegen, heeft u de knoop definitief doorgehakt: u gaat verbouwen! De onvermijdelijke kopzorgen die verbouwingen en schilderwerken met zich meebrengen, verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de feilloze uitvoering die door Algemene renovatie - en schilderwerken Cgroep gegarandeerd wordt.
Badkamerrenovatie Antwerpen DBR bvba.
Kortom: DBR bvba voorziet het totaalplaatje, ook voor uw badkamer. Service en kwaliteit verzekerd. DBR bvba staat voor.: Complete renovatie zonder zorgen met één centraal aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding doorheen het volledige renovatieproject. Samenwerking met binnenhuisarchitect. Uw badkamerrenovatie in Antwerpen is dus in professionele handen bij DBR bvba.
Badkamerrenovatie Antwerpen - Dakwerken Antwerpen.
U kan op ons rekenen voor een volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.: U kiest het materiaal en de badkamer van uw dromen. Wij installeren alles! Een greep uit de mogelijke werken die wij u aanbieden: plaatsen van badkamers, vloertegels plaatsen, wandtegels plaatsen, lavabos plaatsen, douches plaatsen, kraanwerk, sanitair maar ook ventilatie en verlichting. U kunt een loodgieter voor vele zaken inschakelen.: Is uw leiding verstopt, u heeft een lek of vochtprobleem, uw kraan moet vervangen worden, uw centrale verwarming heeft een onderhoud nodig, uw riolering is defect, uw afvoer is verstopt., Uw problemen worden nog dezelfde dag verholpen! Sani Joris bvba.: Tel: 03 808 41 31. GSM: 0476 272 979. Werkgebied in Antwerpen.: Antwerpen, Merksem, Berchem, Kontich, Berchem, Edegem, Mortsel, Zandhoven, Wijnegem, Schoten, Deurne, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, Kontich, Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor, Malle, Wuustwezel, Vosselaar, Borsbeek, Lier, Lint, Malle, Mortsel, Ranst, Schilde, Vosselaar, Wommelgem, Zoersel, Zwijndrecht, Borgerhout, Hoevenen, Wilrijk, 's' Gravenwezel, Hoboken, Ekeren, Broechem.,

Contacteer ons