Resultaten voor aannemer schilderwerken

aannemer schilderwerken
Een sterk team voor al uw schilder- en decoratiewerken - Rasschaert.
Schilderwerken Behang en vloerbekleding. Een sterk team voor al uw schilder- en decoratiewerken. Bij Rasschaert Schilder- en Decoratiewerken is kwaliteit niet enkel het gevolg van onze ervaring en knowhow. Een topresultaat bereiken we ook omdat wij er elke dag met een heel team voor gaan.
Desco schilderwerken in Hasselt - uw aannemer en vakman voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, schilderwerken, schilder, schildertechnieken, decoratietechnieken, patineren, kalkverf, wandschilderingen, kleuradvies, winkelinrichtingen, bureelinri
Menu D esco schilderwerken. Algemene schilderwerken binnen en buiten, zowel privé als projecten. Decoratieve technieken: patineren, kalkverf, etc. Kinderkamers met eventueel decoratieve wandschildering. Decoraties op maat voor horeca en themaprojecten. Desco werd in 1993 opgericht met als specialiteit algemene schilderwerken decoratieve technieken.
Prijsherziening Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Indien de aannemer vrij is in zijn keuze om de prijsherziening al dan niet toe te passen is die keuze echter wel bindend en wordt het toegepast op het geheel van de opdracht, inclusief eventuele verrekeningen. Als de herziening negatief is moet de aannemer deze uiteraard ook doorrekenen. Om een correcte prijsherziening te berekenen moet eerst een keuze uit volgende categorieën gemaakt worden. De categorieën zijn gebaseerd op deze die de FOD Economie hanteert voor de waarde van de lonen, S. Het belangrijkste aandeel van de werken in de opdracht bepaalt de categorie. De prijsherzieningscoëfficiënt wordt per opdracht vastgesteld volgens het type werk en het aantal werknemers die bij de firma werkzaam zijn. categorie A: algemene aanneming, ruwbouw. categorie B: dakbedekkingen, voegwerken. categorie C: bevloering, plafonnering, bepleistering. categorie D: andere afwerkingen, schilderwerken, verwarmingsinstallaties niet-elektrisch.
Gyprocwerken Gyproc plaatsen Aannemer gyproc Gyproc prijs.
Bij Schilderwerken Poleunis kan u rekenen op deskundige advies over de mogelijkheiden en prijzen voor gyprocwerken. Wil je een nieuwe wand, tussenmuur of plafond plaatsen met gyproc? Of heb je een zolder in gedachte die je wil omtoveren tot een mooie nieuwe zolderkamer? Bij Schilderwerken Poleunis ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van gyproc.
Painted Creations BVBA Meerhout Antwerpen Aannemer Aannemersbedrijven Schilderwerken Mortex: Uw-Adres.be.
Rubrieken: Aannemers en Aannemersbedrijven, Schilderwerken. Klik hier om de kaart te tonen. De kaart niet meer tonen. Painted Creations BVBA, Meerhout. Painted Creations BVBA is een erkend en geregisteerd bedrijf waar u vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Offerte aanvraag Contact opnemen.
Schilder en decoratiewerken - Van Mossevelde Interieur.
Dan vertellen wij u vervolgens alles over wat wij voor u kunnen betekenen. U maakt een afspraak door te bellen naar 0478 53 19 11. Ook voor het stellen van een vraag kunt u natuurlijk altijd bellen. Totaal interieurinrichting Renovatie Aalst Aannemer schilderwerken.
Klantgerichtheid en innovatie - Jonge Vlaamse Aannemer - Schildersbedrijf Pattyn.
Tijdens de Nacht van de Bouw van de Confederatie West-Vlaanderen werd Schildersbedrijf Pattyn Albert en Cie gehuldigd als Jonge Vlaamse Aannemer 2016 voor de provincie. Pedro Pattyn stelt met de derde generatie van het familiebedrijf, dat in 1939 werd opgericht door Albert Pattyn, klantgerichtheid, innovatie en flexibiliteit centraal in de dagelijkse werking van het bedrijf.
Schilderwerken Brugge - decoratiewerken Steve Cobbaert.
De afwerking van de ruimte bepaalt mee de sfeer van uw interieur. De vloer creëert voor een groot deel de look van uw woning. Een selectie van onze diensten. Tijd voor kwalitatief schilderwerk binnen of buiten? Tijd voor Steve Cobbaert. Behang en decoratieve technieken beheersen wij als geen ander. De afwerking van de ruimte bepaalt mee de sfeer van uw interieur. De vloer creëert voor een groot deel de look van uw woning. Steve Cobbaert is een geregistreerd aannemer voor professionele schilderwerken.

Contacteer ons