Resultaten voor glas in lood belgie

glas in lood belgie
Glazen deuren - Glazen wanden - Glazen schuifdeuren - Glazen binnendeuren.
Van enkel naar dubbel glas. Van dubbel naar hoogrendementsglas. In alle bestaande profielen zoals hout, PVC of aluminium. Ook in Veluxramen. Vragen of offerte? Neem nu contact op! Kartuizerweg 6F te 2550 Kontich. 8u00 - 17u30. Glazen deuren - Glazen wanden - Glazen schuifdeuren - Glazen binnendeuren.
Glas assea.be.
Er zijn een paar vragen die je jezelf daarbij kan stellen.: de isolatie: wil je geluid weren, koude zo veel mogelijk buitenhouden? de zonwering: wil je alle zonlicht doorlaten? de tint: wil je helder of getint glas? de decoratie: wil je figuurglas? glas in lood?
Glas in lood atelier 18 jaar Academie Merksem.
Glas in lood atelier 18 jaar. Over de opleiding. Ben jij geboeid door glas, door licht en de vormen die het kan aannemen? Door het vakmanschap, de techniek, het ambacht? Dan is dit atelier geknipt voor je! In deze 5-jarige opleiding werken we met glas en licht en proberen we de grenzen van deze eeuwenoude techniek te verleggen. Een ontwerp voor een glas-in-lood raam of installatie kan ontstaan vanuit een tekening, grafiek, textiel, film, collage, schilderkunst, performance, muziek, zelfs dans. Je leert om een ontwerp om te zetten naar een technisch uitvoerbare tekening. In deze opleiding leer je vaardigheden en inzichten te verwerven om je eigen projecten te ontwikkelen. Naast de gemeenschappelijke groepsbesprekingen word je ook individueel begeleid, op artistiek en vaktechnisch gebied. Je leert technieken zoals.: Schilderen contour, grisaille, emaille. Een glaskeuze maken in mondgeblazen of industrieel glas.
België - grafzerken met lood - Den Hollandsche.
Lood en glas zijn oude bekenden van elkaar, denk aan de eeuwenoude vensters in kerkgebouwen. Onze creatieve loodkunstenaar heeft geheel nieuwe manieren bedacht om lood en glas met elkaar te combineren waardoor verrassende en fraaie combinaties ontstaan. Bewaar foto Stel een vraag.
Restauratie en ontwerp van Glas In Lood België Atelier Geijsen.
Gebroken glas, lood vervangen. We zorgen ervoor dat je glasraam een 2e leven krijgt. GROOT ASSORTIMENT AAN INDUSTRIEEL EN MONDGEBLAZEN GLAS. Dit is een eeuwenoude techniek om een afbeelding op glas aan te brengen. De pigmenten worden in de oven in het glas gebrand. Deze techniek passen we vaak toe in een glas in loodraam. WE MAKEN EEN ONTWERP OP MAAT VAN JOUW WENSEN.
Uniekglas Serviceshop.
glas poeders en korrels. confetti 100 gram. floatglas en figuren. Moretti systeem 104 glas. Moretti glasplaatjes 25x25 cm. Color Line glas verven. glasstaven en blokken. standaard metaal en rvs. glas in lood. no days glaze. lood 25 kilo verpakking. glas in lood.
Glas in lood Creavak, creatieve vakanties in Belgie.
Glas in lood en koperfolie. Werken met glas is mijn passie en dat doe ik al 25 jaar. Meestal werk ik in opdracht zie Moglas.nl en geef ik workshops en technische cursussen in diverse glastechnieken. In Limburg wil ik je kennis laten maken met koperfolie techniek.
Glas in lood academie antwerpen dko.
Bij aanvang wordt vooral aandacht besteed aan de basistechnieken: het maken van precieze werktekeningen, het leren kennen van verschillende glassoorten, het glas snijden, gruizen en slijpen, het brandschilderen en lood zetten. Hierbij dienen historische voorbeelden of eigen ontwerptekeningen als uitgangspunt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om kennis te maken met warmglastechieken: glas versmelten, vervormen, verbuigen. Je werkt in de traditie van het ambacht of je neemt de mogelijkheid te baat om je te bekwamen in meer hedendaagse technieken zoals fusing, zandstralen, zagen van glasvormen en glasappliqué. Je volgt binnen de grenzen van het leerprogramma een eigen traject en wordt hierin zoveel mogelijk individueel begeleid. 5 jaar vierde graad.: - praktijk atelier: dinsdag van 18.00 u tot 21.30 u en donderdag van 15.30 u tot. 17u10 en aansluitend van 18u00 tot 21.30 u. - lessen materialenkennis en specifieke kunstgeschiedenis worden gegeven tijdens praktijkatelier. - theorie kunstvakken: 1u/week voor het 2,3, en 4 jaar van de vierde graad. 2 jaar specialisatiegraad.: - praktijk atelier: dinsdag van 18.00 u tot 21.30 u en donderdag van 15.30 u tot. 17u10 en aansluitend van 18u00 tot 21.30 u. Docent: Sophie Troch - sophie.troch@telenet.be. Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen Deeltijds Kunst Onderwijs. Website by ben.
Een uniek Luiks glas-in-loodraam in ere hersteld Erfgoed KBS.
Dit restauratieproject kreeg de steun van een belangrijke privémecenas en van meerdere Fondsen die beheerd worden door de Koning Boudewijnstichting: het Fonds Richard Forgeur voor de stenen omkadering van het glas-in-loodraam, het Fonds Baillet Latour voor het glasraam zelf, en het Fonds David-Constant voor het ontwerp van een plaat die uitleg bevat over alle glas-in-loodramen van de kathedraal en de restauratie van het glasraam van Léon dOultres in de kijker plaatst.

Contacteer ons