Resultaten voor badkamer renovatie vlaams brabant

badkamer renovatie vlaams brabant
Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij.
De keuken of de badkamer vloeren, een stuk gang of een andere ruimte? Kom vloer en plinten kiezen bij ons in de winkel, we leveren hem ter plaatse en dragen hem samen binnen. Joeri helpt bij de opstart van de vloerwerken: hij meet de ruimte op zodat je zeker juist start. Hij geeft tips en advies en geeft je aan waar je op moet letten bij het tegelen. Heb je tijdens het vloeren vragen, dan bel je Joeri gewoon even op. Alle gespecialiseerde materialen, lijmen, boren enzovoort, kan je ook bij Tegeltrend aankopen. Van opmeten tot uitvoeren, bij Tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Geheel vrijblijvend uiteraard! Wij komen ook plaatsen. Indien je dit wenst komen wij jouw vloer en/of wandtegels ook plaatsen. Wij hebben oog voor detail en werken stipt en net. Vraag een offerte aan.
Renovatiewerken Heverlee San Global: badkamerrenovatie, vloeren en tegels, gyproc.
We leveren een correcte service met veel respect voor uw eigen ideeën en stijl. Uw interieur opfrissen of een nieuwe look voor uw badkamer of keuken? Ga voor een gloednieuwe vloer of wandtegels en maak kennis met ons vakmanschap. Renoveren zonder ingrijpende breekwerken of uw zolder inrichten?
Loodgieter Vlaams-Brabant - Erkende loodgieters.
De taak waar een loodgieter over het algemeen het vaakst voor wordt ingezet is het ontstoppen van een verstopt riool. Bij onze ontstoppingsdienst werken verschillende loodgieters die indien nodig nog dezelfde dag bij u kunnen zijn om het sanitair te ontstoppen.
Renovatiewerken Vlaams-Brabant BOMATEC.
BOMATEC is een dynamisch bedrijf dat u een totaaloplossing aanbiedt voor de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken en living. Wij geven u het nodige advies, maken voor u een ontwerp, doen de coördinatie van de werken tot de totale afwerking.
GVL Construct Badkamer Garagepoorten Liedekerke, Vlaams-Brabant.
Wij steken de handen uit de mouwen in volledig Vlaanderen. Bekijk hieronder onze realisaties in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant Roosdaal, Liedekerke, Affligem, Ternat, Lennik, Dilbeek, Asse., Wij komen bij u thuis om uw badkamer te renoveren, radiatoren te plaatsen.,
VEN BVBA.
Vraag vrijblijvend een offerte. Specialist In Badkamerrenovatie. U bent uw eigen badkamer zat en bent toe aan het renoveren van uw badkamer? is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. helpt u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.
Badkamer renovatie Badkamerrenovatie Tegeltrend.
Tijdens de maanden juli/augustus op zaterdag gesloten vanaf 15u00. Badkamerrenovaties en nog veel meer. Wij zijn een dynamisch bedrijf gelegen te Begijnendijk tussen Aarschot en Lier. Kwaliteit en service zijn de pijlers van ons bedrijf. Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Onze winkel is geleden in Begijnendijk, tussen Aarschot en Lier. Hier vind je een aantal inspirerende modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer-, wand-, keuken- en mozaïektegels, sanitair en badkamermeubels. Van klassiek tot modern, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Kom inspiratie opdoen in de winkel of bekijk eerst een aantal van onze realisaties. Bij ons is iedereen welkom: de bouwer, de verbouwer, de doe-het-zelver, de architect, de aannemer., Kom Tegeltrend beleven en ervaren! Audrey en Joeri. Van opmeten tot uitvoeren, bij Tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie. Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Geheel vrijblijvend uiteraard! Wij komen ook plaatsen. Indien je dit wenst komen wij jouw vloer en/of wandtegels ook plaatsen. Wij hebben oog voor detail en werken stipt en net. Vraag een offerte aan.
SERVICE LOODGIETER: badkamer renovatie sanitair renoveren badkamerrenovatie.
Ook voor een gedeeltelijke renovatie van een apparaat kan u ons bellen: we denken dan bv. aan het plaatsen van een nieuwe douchebak. Reparatie sanitair: Lekkende kraan, afvoer of waterleiding - kelder leegpompen. We doen ook aan reparatie. Is uw sanitair apparaat defect? Zit er een lek in uw waterleiding of afvoerbuis? Heeft u last van een lekkende kraan? We kunnen dit alles doorgaans snel herstellen. Indien dit niet lukt kunnen we het kraantje of de water- of afvoerleiding in kwestie ook steeds vervangen door een nieuw exemplaar. Staat na zon lek uw kelder onder water dan kunnen we deze ook leegpompen. Service Loodgieter is actief in de volgende arrondissementen. Antwerpen Mechelen Antwerpen Turnhout Oost-Vlaanderen Aalst Dendermonde Eeklo Gent Oudenaarde Sint-Niklaas West-Vlaanderen Brugge Diksmuide Oostende Roeselare Tielt Kortrijk Ieper Veurne Vlaams-Brabant Leuven Halle-Vilvoorde Limburg Hasselt Maaseik Tongeren. 7 snelgroeiendste KMO. Bekijk het klassement. In de pers. Klik hier om het volledige artikel te lezen. Wat klanten over ons zeggen. Toilet" laten vervangen: Service Loodgieter was perfect op tijd. Werk geleverd volgens afspraak, volgens de afgesproken tijd. Kwaliteit van het werk was perfect in orde, zeer vriendelijke en kundige medewerker."
Badkamer renovatie Vlaams-Brabant Renovatie badkamer Badkamers Vlaams-Brabant.
Leider in renovatie badkamers regio Vlaams-Brabant. Renovatie badkamer Vlaams-Brabant: badkamer renovatie van alle soorten en groottes in regio Vlaams-Brabant omstreken, daar zijn we specialist in. Van kleine badkamers tot ruime badkamers, kleedkamers, doucheruimtes, badkamers in sportverenigingen of bedrijven tot aangepaste badkamers voor zorgbehoevenden.

Contacteer ons