Resultaten voor badkamer renovatie gent

badkamer renovatie gent
Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij.
Die afbraakwerken kan je gemakkelijk zelf voor je rekening nemen. En zo bespaar je ook nog op de kosten. Zelf plaatsen, met ondersteuning van Tegeltrend. Je wil graag zelf je badkamer plaatsen, maar denkt wel wat ondersteuning nodig te hebben. Spring eens binnen in de winkel. Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij.
Totale badkamerrenovaties zonder zorgen Dagmar Buysse.
Wij hebben bij Dagmar Buysse een totale badkamerrenovatie laten uitvoeren en twee aparte toiletten. Wij zijn van A-Z heel tevreden over de samenwerking met Dagmar Buysse. Bij de bezoeken aan hun prachtige toonzaal nam de verkoper Pascal steeds veel tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen, naar onze verlangens te luisteren en alles uit te werken op plan. De vooropgestelde start datum is stipt gerespecteerd, alsook het leveren van het materiaal. Het uitbreken werd vlot en proper gedaan. Over het plaatsen van de nieuwe leidingen, vloeren, tegels, bad, inloopdouche, toiletten kunnen we heel kort zijn: Perfect uitgevoerd volgens de regels van de kunst. De plaatsers hebben echt hun uiterste best gedaan, echte vakmannen die een prachtig eindresultaat hebben neergezet.De werfleider was ook steeds bereikbaar als we iets wouden vragen.Kortom Dagmar Buysse is een aanrader voor een volledige badkamerrenovatie, ze zijn van hun woord en zijn betrouwbaar.Erwin en Sabine.Services: Plumbing fixture installation, Remodeling, Tile work installation. 1 maand geleden. In juni 2021 werd de offerte opgemaakt. Een volledige renovatie van én badkamer én afzonderlijk WCDe planning werd voorzien voor maart 2022.
Steylaerts Badkamerrenovatie - tegels - terrassen.
Patrick Steylaerts CEO Steylaerts. U bent steeds volledig op de hoogte. Vanaf het eerste gesprek is het doel van onze badkamerexperts om u de mooiste en meest comfortabele badkamer te geven. Op elk moment weet u welke stappen er nog volgen dankzij ons gedetailleerd stappenplan. Zo beginnen we er aan. Ons inspiratiemagazine Nout zet u met plezier op de goede weg. Lees, kijk, en laat u verrassen door de vele tips, inspiratie, binnenkijkers, en zo veel meer! Lees het inspiratiemagazine. Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom. Spring eens binnen of maak hier een afspraak. 03 482 13 53. Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier. Bekijk op Google Maps. Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00. Enkel gesloten op zondag. Maak uw afspraak. 03 711 04 04. Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse. Bekijk op Google Maps. Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00. Enkel gesloten op zondag. Maak uw afspraak. Volledige renovatie in 10 dagen.
Loodgietersbedrijf Maarten Technics Lembeke, Kaprijke.
Wij bieden onze diensten aan in de regio Gent tot in de kuststreek tussen Brugge en Oostende. Bel ons gerust voor meer info of een afspraak! HEBT U EEN PROBLEEM MET HET SANITAIR? IS HET TIJD VOOR EEN HEDENDAAGSE BADKAMER?
Badkamerrenovatie Sint-Amandsberg V.B.M.
Uw badkamer zal weer blinken na een grondige badkamerrenovatie van V.B.M. Met één aanspreekpunt worden het sanitair, muren en plafonds in het nieuw gestoken voor een aangename ruimte. Naast de renovatiewerken mag u eveneens op ons rekenen voor het inrichten van de badkamer in uw nieuwbouw. Vanuit Sint-Amandsberg leveren wij werken op maat af. Net als bij uw nieuwbouw mag u bij een renovatie uitkijken naar een volledig nieuwe badkamer.
Badkamer renovatie - Nikolas Dhont. Badkamer renovatie - Nikolas Dhont.
Aanleg terrassen en opritten. Metsel- en betonwerken. Selecteer een pagina. Is je badkamer aan vernieuwing toe? Nikolas Dhont kan je zeker helpen. Contacteer mij vrijblijvend. Gcv Nikolas Dhont - Fr. Ferrerlaan 91 - 9000 Gent BE 0881 256 084 0478/335.322.
Deelrenovaties - TRC Bouwteam: Ramen, deuren en renovaties in Gent.
Tijd voor een renovatie! Met ons renovatieplan maken we stap voor stap van uw oude badkamer een volledig nieuwe badkamer waar u elke dag opnieuw plezier aan beleeft. Samen met u zoeken we naar passende materialen op maat van uw smaak en uw budget.
Badkamerrenovatie in Gent? Badkamer verbouwen!
Wanneer uw sanitair niet meer aan de huidige comforteisen voldoet, als de douche steeds minder goed werkt, of als de complete badkamer gewoon niet meer prettig aanvoelt, dan is het tijd een badkamerrenovatie uit te laten voeren. Bij een complete badkamerrenovatie zullen onze specialisten uit Gent samen met u het vertrek ontwerpen inclusief badkamerverlichting en meubels, en zullen zij vervolgens de renovatie afhandelen.
ᐅ Badkamer Gent? Renovatie en nieuw 2022.
U kunt natuurlijk ook al eerder een badkamerrenovatie uitvoeren, bijvoorbeeld als de badkamer helemaal niet uw smaak is. Hoeveel de renovatie kost, is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. Vraag gratis offertes aan. Een kleine badkamerrenovatie. Een renovatie kunnen we in twee categorieën onderscheiden: een kleine of een grote badkamerrenovatie. Bij een kleine badkamerrenovatie gaat het om kleine werkzaamheden zonder breekwerk. Hiermee kunt u zelfs met een klein budget de ruimte toch enorm opknappen. Door uw oude douche te vervangen met een luxe douchecabine vergroot u het gebruiksgemak al enorm, zonder dat u een flinke investering doet. Een badkamerinstallateur voert een kleine badkamerrenovatie in 1 dag uit, zodat u geen overlast ervaart van de werkzaamheden. Grote badkamerrenovatie Gent.

Contacteer ons